CONTACT
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Ellis Boogerds
HOME.

DE AUTEUR.

BESTELLEN.

LINKS.

CONTACT.

HOME.
DE AUTEUR.
BESTELLEN.
LINKS.
CONTACT.

BLAFafspraken maken is een ware verademing omdat het ongewenst gedrag verklaart vanuit het individu waar het om gaat: de hond. Want de ervaring in onze permanente opvang voor (o.a.) onherplaatsbare honden heeft ons geleerd dat deze dieren geweldige trouwe vrienden zijn. Mits er vanuit de hond naar het 'probleem' gekeken wordt! Dit boek onderstreept deze ervaringen en laat zien hoe de zogenaamde 'probleemhond' en baas toch in volledige harmonie met elkaar kunnen samenleven.

 

Stichting Melief: Lothar Vermeulen en Marc Winters. Lothar is tevens een gecertificeerd hondengedragstherapeut.

Gezond verstand, geduld en de nooit aflatende liefde voor dieren maakten dat Els Adams een enorm groot aantal honden, die tussen wal en schip vielen - of zelfs ten dode waren opgeschreven - weer een nieuw en gelukkig leven kon bieden. Nooit klakkeloos de mening van de zogenaamde 'experts' overnemen maar observeren en denken vanuit de psyche van het dier heeft, in positieve zin, het verschil gemaakt voor deze viervoeters. Haar ervaringen met de zogenaamde probleemhonden (en mensen) en haar aanbevelingen zijn dan ook absoluut de moeite waard om je in te verdiepen.

 

Nique Hanskamp: hoofdredacteur Hart voor Dieren.

Ik heb van dichtbij mogen ervaren hoe karakteranalyse en inlevingsvermogen bijdragen aan het veilig stellen van verloren hondenzieltjes. Met verbazing gadegeslagen hoe honden, het in hen gestelde vertrouwen, met vier pootjes aangrepen op hun weg naar een hondvriendelijke toekomst!

 

Marga Geernaert: Amivedi Walcheren.